Help Sales ÁSZF

Erőt mutat a Chelsea elleni iksz

Nem véletlenül írtam a Chelsea elleni találkozó előtt, hogy biztosan nem lesz olyan nagy a különbség a két csapat között, mint legutóbb, az 5-0-s vereségünkkor, sőt a célunk a győzelem. Ha ez nem is jött össze, egy megérdemelt döntetlen igen.

Fontos volt, hogy végre normálisabb felállásban játszottunk: visszatért egy középső védőnk, így mindenki a posztjának megfelelő helyen szerepelt.

Sok helyzetük volt, de nekünk is, bizonyos periódusokban pedig mi uraltuk a meccset. Furcsa gólt kaptunk egy védelem mögé bepasszolt labdából - ezt más állásnál, más szituációban ki tudtuk volna védekezni. Aztán felül tudtunk kerekedni ezen, a második félidő elején pedig mi játszottunk jobban, és sikerült is egyenlíteni.

Miután egyenlítettünk, behozták Lampardot, aki adott is szép és jó labdákat, viszont kihagyott egy jókora ziccert, aminek azért örülök. Úgy érzem, megérdemeltük az 1-1-et. A Bajnokok Ligájában ikszelni egy győzelemre játszó Chelsea-vel erőt mutat a csapatnál.

Azt is írtam, hogy a Chelsea ellen ismét a legjobb Köteles Lacit fogjuk látni, mivel mindenkiben benne van a bizonyítási vágy, ha nem úgy sikerül az utolsó meccse, ahogy szerette volna. A 11-es neki egyértelműen az erőssége, a csapatnál talán nem is lepődtek meg nagyon, hogy David Luiz lövését is kiütötte.

0 Tovább

Belülről is öröm volt nézni a Chelsea játékát

 

Felemás érzéseim vannak, mert csapatkapitányként vezethettem ki a Genket a Chelsea stadionjában egy Bajnokok Ligája-meccsen, viszont kaptunk egy ötöst.

Lehetne kifogásokat keresni, hogy mennyi sérültünk van, ezért foghíjas és teljesen felforgatott volt a csapatunk, de ez a Chelsea teljesen más súlycsoport, az első pillanattól kezdve éreztük, hogy azt csinálnak velünk, amit akarnak. Ez a csapat a végső győzelmere is esélyes, nekünk pedig már az is hatalmas bravúr, hogy bejutottunk a BL-be.

A sok sérült miatt ismét középhátvéd voltam, de nem mondhatom, hogy jól éreztem magam ezen a poszton, amikor olyan csatárokat kellett volna megállítanom, mint Torres vagy Anelka. De egyébként nemcsak abban fantasztikus ez a Chelsea, hogy a játékosai egytől egyig világklasszisok, gyorsabbak, erősebbek és magasabbra ugranak, mint mi, hanem csapatként is hihetetlenül jól működnek, lehetett látni, hogy minden egyes megmozdulásuk, passzuk, beindulásuk tudatos, begyakorolt figura, belülről is öröm volt nézni a Chelsea játékát.

Ha teljes csapattal álltunk volna ki, mint például a Valencia elleni 0-0 alkalmával, akkor biztos, hogy nehezebb dolga lett volna a Chelsea-nek, de nem mondom, hogy akkor más eredmény születik.

Viszont nincs időnk sokat rágódni a meccsen, hiszen szombaton már bajnokink lesz, remélem, hogy felépül egy-két játékosunk, nem kell ismét középső védőt játszanom és visszatérhetek az eredeti posztomra.

1 Tovább

Tőzsér a BL-ben

blogavatar

Tőzsér Dániel a belga bajnok Genkkel bejutott a labdarúgó Bajnokok Ligájába. A magyar játékos minden BL-meccs után megosztja élményeit az [origo] olvasóival.

Utolsó kommentek